top of page

PERSOONLIJKE COACHING

1 op 1 sessies - online of in de praktijk in Amsterdam

​Duurzame verandering

Een transformatietraject gaat zelden over bombastische veranderingen en volledig iemand anders worden. Het gaat er juist om dat je in aandacht en verbinding met jezelf en je werkelijke verlangens leert leven en gewoonweg meer jezelf bent. Mensen die zichzelf zijn, voelen zich doorgaans vrij en gelukkig en zijn in staat doelen en dromen te realiseren vanuit wie ze werkelijk zijn.

 

Het is tegenwoordig echter best lastig om te leven vanuit onze eigen wensen en dromen. Er komt enorm veel druk en vraag van buitenaf (werk, relaties, sociaal leven, wonen in de stad) en het is niet altijd makkelijk om veranderingen aan te brengen als je even kwijt bent - of bewust op zoek gaat - naar wat je echt wil. 

 

Wanneer je vastloopt, op welke manier dan ook, kan het zeer waardevol zijn om samen te gaan werken met een coach.

Gross Coaching staat voor de weg van eigenheid, verbinding en duurzame verandering. Dat betekent in het kort: verandering die beklijft omdat hij is ingezet vanuit jouw eigen scheppingskracht: vanuit wie jij bent en wat jij werkelijk graag wilt in het leven. Alle sessies en trajecten volgen deze rode draad.

Mijn coachingstijl kenmerkt zich als warm, helder, doortastend en eerlijk. Ik ben scherp in mijn waarneming en kan snel de essentie van een probleem of blokkade achterhalen.

Mijn aanpak

​Tijdens de 1 op 1 sessies werk ik intuïtief en gebruik methodes op het snijvlak van coaching en meditatie, uit de westerse en oosterse psychologie, oplossingsgericht en/of lichaams- en bewustzijnsgericht. Wat je zal ontdekken tijdens onze samenwerking, is de waarde van verstilling en vertraging. Het is de bedoeling dat jouw innerlijke stem (je hart) gehoord wordt en naar de voorgrond komt en dat je daar na een traject of sessie dieper mee bent verbonden.

"In al mijn werk: coaching, mindfulness, inclusietrajecten en leiderschapstrajecten, ben ik bezig mensen te helpen hun eigenheid terug te vinden en hoe ze die eigenheid kunnen gebruiken om vorm te geven aan hun leven en werk op een manier die bij hen past." (lees meer over mijn visie)

Diensten

  • Coaching | Losse sessie(s) ~ wanneer je op zoek bent naar een doorbraak/inzicht/beweging aan de hand van een enkele vraag

  • Coaching | Traject ~ wanneer je je (persoonlijk) wil ontwikkelen of levensvragen hebt die meer aandacht vragen en baat hebben bij een aantal contactmomenten

  • Clarity Sessions* | Losse sessie ~ Reading op helderheid/keuze vanuit intuïtieve waarneming.

  • Mindfulness Training | Traject ~ 8 weken, vaste ONLINE groepen.

*In de loop der jaren zijn mijn intuïtie en mensenkennis sterk ontwikkeld. Vanuit die helderheid geef ik Clarity Sessions. Dit zijn opzichzelfstaande readings waarbij mijn client een vraag inbrengt en ik vertel wat ik waarneem en wat er nodig is om iets in beweging te zetten. Deze consulten zijn anders dan coachingsessies. Waar ik als coach jouw proces begeleid en ondersteun, deel ik in een Clarity Sessions mijn eigen waarnemingen, inzichten en advies over een een enkele vraag. Clarity Sessions kunnen bijvoorbeeld helder maken wat er in een onduidelijke situatie of relatie aan de hand is.

Tarieven en meer informatie zijn op te vragen via email. Klik onderaan deze pagina op de contactbutton.

Praktisch


Het eerste contact is een korte telefonische intake om elkaar te leren kennen en af te stemmen (gratis). Dit is belangrijk omdat ik meerdere diensten aanbied en een inschatting wil maken van waar je staat en wat ik kan betekenen.

Sessies duren rond de 1.5 uur per keer.
Coaching en Clarity Sessions vinden plaats in mijn praktijk in Amsterdam Zuid en kunnen ook online. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

bottom of page